Milloin tarve hanan vaihtoon?

Hanan vaihto voi olla tarpeen monissa tilanteissa, olipa kyseessä sitten vanhan keittiöhanan korjaaminen , suihku sekoittajan vaihtaminen tai uuden vesihanan asentaminen. Vaikka jotkut saattavat harkita hanan vaihtamista omatoimisesti, on usein suositeltavaa ja vakuutusehtojen mukaista kääntyä ammattilaisen puoleen. 

Hanan eli sekoittajan vaihto uuteen tulee yleensä ajankohtaiseksi, kun se alkaa tiputtaa vettä tai  vuotaa jostakin kohtaa runkoa. Melko uusia keittiö- tai vesihanoja ei kannata vaihtaa, mikäli hana saadaan korjattua yksinkertaisilla huoltotoimenpiteillä. Yli 10 vuotta vanhat hanat kannattaa yleensä vaihtaa suosiolla uuteen. Tilaa hanan vaihto tai korjaus jo tänään – Putkiliike Helsinki.

Miksi kannattaa valita lvi-asentaja tai putkiliike hanan vaihtoon?

1. Asiantuntemus ja kokemus lvi-töistä 

Putkiliikkeen ammattilaisilla on laaja-alainen asiantuntemus ja kokemus erilaisten putkistojen ja vesijärjestelmien kanssa työskentelystä. Heillä on taito käsitellä monenlaisia haasteita, jotka saattavat ilmetä vesihanan vaihdon aikana, kuten ruosteiset tai vioittuneet putket.

2. Oikeiden työkalujen ja tarvikkeiden hallinta

Putkiliikkeillä on käytössään laadukkaat työkalut ja tarvikkeet vesihanan vaihtoon. Tämä varmistaa työn sujuvuuden ja laadukkaan lopputuloksen. Lvi-asentajat tietävät myös mitkä materiaalit ja osat sopivat parhaiten kyseiseen asennukseen.

3. Turvallisuusnäkökohdat

Vesijärjestelmien kanssa työskennellessä on tärkeää ottaa huomioon turvallisuusnäkökohdat. Putkiliikkeen lvi-asentajat ovat koulutettuja ja tietävät, miten toimia turvallisesti ja välttää vesivahinkoja tai henkilövahinkoja.

4. Ajan ja vaivan säästö

Vaikka vesihanan vaihto saattaa vaikuttaa yksinkertaiselta tehtävältä, se voi osoittautua aikaa vieväksi ja haastavaksi prosessiksi, varsinkin jos et ole aiemmin tehnyt vastaavaa työtä. Putkiliike tai lvi-asentaja suorittaa tehtävän nopeasti ja tehokkaasti, säästäen sinulta aikaa ja vaivaa.

5. Varmuus laadusta ja takuusta

Kun valitset luotettavan putkiliikkeen vesihanan vaihtoon, voit olla varma työn laadusta ja kestävyydestä. Lvi-ammattilaiset tarjoavat usein takuun tekemälleen työlle, mikä antaa sinulle lisärauhaa ja turvallisuutta. 

Meiltä laatumerkit hanoja ja sekoittajia

Panostamme hanojen hyvään laatuun, toimintavarmuuteen ja ensiluokkaiseen asennukseen. Suosittelemme tutustumaan eri merkkien hanoihin heidän omilla kotisivuillaan.  Linkit viereisistä kuvista.

Hanan asennuksessa tulee ottaa huomioon laitteen tekniset ominaisuudet, jotta asennuksesta tulee siisti ja toimiva.  Saat siihen  ammattitaitoisen putkimiehen Helsingistä, neuvomme mielellämme jos sinulla on kysyttävää hanoista ja niihin liittyvistä vaatimuksista.

Tilaa sekoittajan tai hanan vaihto / korjaus jo tänään – Putkiliike Helsinki.

Ota yhteyttä lomakkeella - Putkiliike Helsinki